Plattsättare Stockholm

Anlita Rewall Bygg Måleri AB för professionell plattsättning i Stockholm.

Vi är erfarna och yrkesskickliga plattsättare som hjälper er med allt inom plattsättning av kakel och klinkers.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och konsultation inför ert kommande byggprojekt.

Boka kostnadsfri rådgivning eller hembesök

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

Boka ett hembesök eller kostnadsfri rådgivningAnlita en professionell och snabb plattsättare i Stockholm

Det är viktigt att företaget du anlitar för plattsättning besitter den kunskap och erfarenhet som behövs för att utföra arbetet så att du som kund blir så nöjd som möjligt. Varje plattsättning är inte den andra lik och våra plattsättare har flera års erfarenhet inom yrket och vi antar oss både små och stora projekt.

Ibland behöver vi utföra plattsättning i utrymmen där det kan förekomma fukt och då är det viktigt att plattsättarna följer alla regler som behövs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt. Vi besitter inte bara på kompetensen som krävs utan vi lägger även ned ett stort fokus och engagemang på alla olika uppdrag. Att utföra Plattsättningar i Stockholm kommer alltid att vara en stor passion för oss på Rewall Bygg Måleri AB.


Vi är erfarna plattsättare som kan se på detaljnivå hur slutresultatet blir och anpassar alltid arbetet perfekt enligt alla dina önskemål och krav. Eftersom vi sitter på en gedigen kunskap när det gäller plattsättning är det väldigt enkelt för oss att tillgodose alla önskemål.

Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med plattsättning inomhus eller utomhus, vi arbetar alltid kostnadseffektivt samt tidseffektivt för alla våra kunder.

Erfarna plattsättare

Beroende på vilken yta du vill ha plattsättning på beräknas också arbetstiden, oftast tar det några dagar att färdigställa projekt vi får in. Efter några dagar då vi är färdiga med plattsättningen får du som kund ett golv som är hållbart i minst 10 år framöver. Du bör undvika gå på golvet under några dagar efter vi är färdiga för att undvika att skador uppkommer då de är oftast väldigt svåra att reparera.

Rewall Bygg Måleri AB vill att alla kunder vi utför arbete till ska se oss som en av de bästa plattsättare i Stockholm då vi alltid levererar ett arbete i högsta kvalité. Oavsett om du är privatkund eller företagskund så ser vi alltid till att båda parter är 100 procent nöjda med slutresultatet. Vi vill att alla olika typer av kunder ska känna sig trygga med att anlita oss att utföra plattsättningen som behövs.

Läs mer

Därför ska du välja Rewall

Kostnadseffektivt

På Rewall Bygg Måleri AB ser vi alltid till att tillsammans med kund få en övergripande bild av det som skall göras. På så sätt kan vi erbjuda marknads kraftiga priser.

Grön Miljö

Vi är i högsta grad måna om miljö, hållbarhet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden.

Fri Konsultation

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla våra nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

Hur Rewall arbetar med plattsättning i Stockholm

Plattsättarna hos Rewall Bygg Måleri AB arbetar både med att riva befintliga ytor med klinkers eller kakel och sätta upp nytt material, oavsett om det gäller små eller stora ytor. Idag finns det otroligt många olika miljöer och lokaler som kan behöva en plattsättning, det kan handla om allt från en simbassäng till att återställa en skadad mosaik.

Oavsett vilket projekt våra plattsättare får ta sig an är det viktigt med bra sinne för design, modernitet samt rätt material i rätt miljö för att kunna lyckas med slutresultatet. Oavsett vilket projekt våra plattsättare får ta sig an är det viktigt med bra sinne för design, modernitet samt rätt material i rätt miljö för att kunna lyckas med slutresultatet. Vi på Rewall arbetar med både passion och känsla i varje plattsättnings projekt vilket gör att vi är dom främsta plattsättarna i Stockholm.

Vi erbjuder dig en kostnadsfri konsultation av ditt kommande projekt, bara ta kontakt med oss via telefon eller e-post så ser vi till att boka in ett möte.

Har ni frågor eller vill ni anlita oss för ert nästa projekt som omfattar plattsättning? Tveka inte att kontakta oss antingen via telefon eller e-post så berättar vi gärna mer. Vi kan reda ut alla era frågetecken och kan även erbjuda er en kostnadsfri konsultation eller offert.

Frågor och svar om plattsättning

En plattsättning är i rätta bemärkelse ett hantverk som bör skötas av professionellt, utbildade och kompetenta hantverkare. Det är viktigt att själva plattsättningen utförs på rätt sätt och lika viktigt är även förarbetet. Underlaget ska vara rent och det behövs oftast slipas eller sandpappras precis innan en plattsättning påbörjas.

Det är vanligt att man tar betalt per kvadratmeter när man utför en plattsättning men det går tyvärr inte att säga något exakt pris. Priset beror på hur mycket material, vilket material samt vem som utför arbetet. Idag när man kan utnyttja ROT-avdraget är det inte dyrt att anlita oss som professionell plattsättare Stockholm.

Först behöver ni välja en behörig plattsättare för att arbetet ska utföras rätt och enligt alla riktlinjer som krävs. Har ni valt ett företag som oss kan ni med garanti veta att arbetet kommer att utföras fackmannamässigt och ni har även garanti på arbetet då det omfattas av din hemförsäkring.

Ett hantverksyrke som kräver mycket goda kunskaper inom hantverk och inom det estetiska området. För att bli plattsättare har man oftast studerat bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasienivå och sedan haft en inriktning mot husbyggnad. Efter gymnasiet bör man också varit lärling hos ett plattsättningsföreta för att få ihop många timmars praktisk vilket behövs för att bli certifierad plattsättare

Arbetet med plattsättare omfattar att klä om eller göra nytt golv och väggar med antingen kakel, klinkers eller andra material. Plattsättare kan även arbeta med stensättning samt plattor av natursten till exempel i ett badrum.

Att ge ett exakt pris är otroligt svårt, allt handlar om vilken yta, material och förarbete som krävs. Oftast kan arbetet hamna mellan 18 000 – 40 000 kronor för att kakla om ett helt badrum på ett fackmannamässigt sätt. Det är dock bara en uppskattning och priset kan bero på många olika faktorer.