Om oss

Vi är din kvalicerade byggpartner

Söker ni en trygg och kvalificerad partner för era byggprojekt är Rewall det rätta valet. Vi är ett flexibelt byggföretag i stockholm med det stora kunnandet och den höga servicenivån.

På ReWall arbetar vi med alla typer av byggnationer, renoveringar och reparationer. Det kan bland annat handla om plattsättning, snickerier, målning, fönsterbyten, putsning, fasadrenovering, elinstallationer, ombyggnationer samt projektering.

Oavsett område är vårt mål att alltid leverera marknadens mest kostnadseffektiva lösningar till våra kunder utan att kvaliteten påverkas.

Därför ska du välja Rewall

Kostnadseffektivt

På Rewall Bygg Måleri AB ser vi alltid till att tillsammans med kund få en övergripande bild av det som skall göras. På så sätt kan vi erbjuda marknads kraftiga priser.

Grön Miljö

Vi är i högsta grad måna om miljö, hållbarhet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden.

Fri Konsultation

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla våra nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

Boka kostnadsfri rådgivning eller hembesök

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar har vi den perfekta erbjudandet för dig. Vi erbjuder alla nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

Bli kontaktad för offert