Snickare Stockholm

Anlita Rewall Bygg Måleri AB för professionell snickeri

Vi kan erbjuda er kompetenta och serviceinriktade snickare i Stockholm. Tjänsterna vi erbjuder förutom snickeri omfattar också måleri och renoveringar där vi även kan hjälpa er med en helrenovering av ett eller flera objekt.

Vi åtar oss alla olika typer av projekt oavsett storlek och eftersom vi sitter på den rätta kompetensen kommer ni med garanti få ett väl utfört arbete oavsett vilka krav och önskemål ni har.

Vi är lyhörda på allt ni önskar och planerar in varje steg tillsammans med er under hela bygg processen.

Boka kostnadsfri rådgivning eller hembesök

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar har vi den perfekta erbjudandet för dig. Vi erbjuder alla nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

Boka ett hembesök eller kostnadsfri rådgivningBrett utbud av snickeritjänster

Med flera år bakom oss i branschen har vi ett fint och brett register med referenser av trogna och nöjda kunder. För oss är det otroligt viktigt att ni som kund är i fokus under hela processen och våra snickare utför flera olika tjänster när det gäller hantverksarbete. Vi hjälper er att lägga golv och plattor, vi kan renovera ert kök eller badrum oavsett om ni är privatperson, bostadsrättsförening eller företag.

Vi är erfarna och välutbildade snickare i Stockholm som kan hjälpa till med en mängd olika snickeritjänster. Det kan handla om allt från renovering ifall olyckan har varit framme, renovering när något känns gammalt och trist eller ifall ni vill bygg ut eller bygga nytt. Kanske söker ni snickare i Stockholm som kan bygga en ny altan, nytt garage eller helt enkelt göra om den befintliga byggnaden. Vi hjälper er med allt från start med planering till färdigställandet av projektet, allt efter era önskemål och behov.

Tillbyggnader

Oavsett om ni vill ha offert på en altan, garage, terrass eller ett extra rum på bostaden finns vi på Rewall Bygg Måleri AB här för er. I Stockholm finns det mängder med olika byggföretag att anlita för flera olika tjänster men vi kan säga att vi är en av de bästa och mest pålitligaste. Vi har alla utbildningar, certifieringar och licenser som krävs för att utföra allt arbete fackmannamässigt, därför har ni alltid en garanti att vi utför ett arbete av 100 procentig hög kvalité.

Bara fantasin kan begränsa

Får vi in en beställning på exempelvis ett altanbygge spelar det ingen roll om det är på ett suterränghus eller andra hinder i en sluttande brant, vi förser altanen alltid med en rejäl pelare som hjälper till att hålla den stabil. Vi förser det även med ett otroligt stadigt och säkert staket för att förebygga och undvika fallolyckor. Det är också otroligt viktigt att vi tillsammans med er planerar in altanen på rätt ställe, kvällssol är ofta ett önskemål de flesta har. Andra detaljer så som ingång till kök eller fin utsikt och insynsskydd kan också vara viktiga.

Vi planerar och bygger efter era behov, krav och önskemål. Idag väljer de flesta kunderna att bygga en stor altan runt hela sitt hus dock är funktionaliteten viktigare än storleken då ett stort trädäck kan skapa ett mindre harmoniskt intryck.

Materialet vi väljer när en altan ska byggas väljer vi omsorgsfullt tillsammans med er som kund. Det finns otroligt många olika material att välja mellan, tryckimpregnerat trä, lärkträ eller ceder. Tryckimpregnerat är mest hållbart och det billigaste alternativet plus att det är vackert. Ett lärkträ har liknande egenskaper som ett tryckimpregnerat trä men ser man ur miljösynpunkt är lärkträ att föredra.

Läs mer

Därför ska du välja Rewall

Kostnadseffektivt

På Rewall Bygg Måleri AB ser vi alltid till att tillsammans med kund få en övergripande bild av det som skall göras. På så sätt kan vi erbjuda marknads kraftiga priser.

Grön Miljö

Vi är i högsta grad måna om miljö, hållbarhet och satsar mycket på att hela tiden bli bättre inom dessa områden.

Fri Konsultation

Om du inte är säker på vad du vill utföra eller endast har frågor och funderingar så erbjuder vi alla våra nya kunder kostnadsfri offert och rådgivning.

Underhåll av altan

Altaner och dess underhåll är minst lika viktigt som valet av material, alla plankor måste regelbundet tvättas av och det går smidigast med en högtryckstvätt. Dock får man inte ha allt för högt tryck på för då kan fibrerna i träet skadas. Utöver den viktiga regelbundna tvätten behöver det oljas in med jämna mellanrum, allra mest på våren precis innan sommarsäsongen sätter igång. Vi kan hjälpa er med tips och råd hur ni sköter altanen vi byggt åt er på bästa sätt, vi ser till att även tvättningen och inoljningen sker med miljövänliga produkter.

Välkommen att kontakta oss på Rewall Bygg Måleri AB ifall ni söker efter snickare Stockholm finns vi här för att hjälpa er i ert nästa byggnadsprojekt. Vi är de bästa snickarna i Stockholm och vi erbjuder er både kostnadsfri konsultation samt offert oavsett vilken storlek ditt projekt har.